Skip to content Skip to footer

Woon- en slaapkamer interieurplan, Doetinchem

De opdrachtgeefster uit Doetinchem gaf bij het kennismakingsgesprek aan dat ze van industrieel houdt en dit graag terug zou zien in het interieur. Zelf had ze geen idee wat ze wilde, hoe ze het wilde en waar ze moest beginnen. Voor ons was dit een mooie uitdaging om met de aangegeven stijl en enkele favoriete kleuren een prachtig interieur neer te kunnen zetten.

Het interieur heeft een industriële stijl gekregen en door de kleur en vormgeving van de bank ook een vrouwelijke touch! In het interieur van de slaapkamer was warmte het uitgangspunt. Er zijn zwarte accenten toegevoegd zodat het geheel een stoerder tintje kreeg.

OmgevingDoetinchemDienstInterieurdesignShare
Plan een gesprek met Froukje in om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken

Vrijblijvend!

Pakket Leven

Ben je op zoek naar rust en balans tussen je interieur en exterieur? En wil je de vormentaal die binnen is gebruikt doorgetrokken hebben naar buiten zodat het één geheel is? Of past de buitenkant van je woning of bedrijfspand niet meer in de huidige tijd omdat deze sterk verouderd of niet je smaak is?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het esthetisch beeld van het pand, de beleving tussen binnen/buiten en je terras in balans zijn, zodat daarmee rust en beleving wordt uitgestraald.

Pakket Licht

Heb jij een donkere hoek in je woon-/werkruimte en weet je niet welke verlichting je daar wilt en wat je er mee moet? Of ga je verbouwen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of kan je er niet veel tijd aan besteden maar je wilt wel graag dat jullie persoonlijke sfeer en stijl erin terugkomen? Dan is dit pakket iets voor jou!

Je ontvangt een uitgebreid plan waarin alles is opgenomen: 2 opties van indelingsplattegronden, materiaal- & kleurvoorstel, meubel- & accessoire voorstel, raambekledingsvoorstel, een lichtplan en drie 3D visualisaties waardoor je een goed beeld krijgt van het gehele plan.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Vuur

Je wilt een open keuken en je bent benieuwd hoe dat uit gaat vallen in de ruimte en wat er allemaal mogelijk is? Of ga je verbouwen/renoveren en wil je het liefst dat alles in je interieur nieuw en samenhangend is?

Met de 3D visualisaties die we in dit pakket aanbieden zie je gelijk hoe je wensen en ideeën tot leven komen in je interieur! Daarnaast ontvang je een presentatie met daarin een moodboard, 2 opties met van indelingsplattegronden, kleur- & materiaalvoorstel én een meubel- & accessoire voorstel.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Lucht

Je huidige meubels zijn toe aan vervanging, maar welke indeling, kleuren en stoffen kies je zodat het interieur samenhangend is? Of wil je je badkamer vervangen maar weet je niet welke indeling het handigste is en welke materialen je moet kiezen voor een ultieme luxe, tropische of Scandinavische beleving in je eigen badkamer?

Kies dan voor dit pakket. Aan de hand van jouw wensen kan ik een uniek plan voor je maken die helemaal past bij jou als persoon. Je ontvangt tips & oplossingen, een moodboard, 2 opties voor een indelingsplattegrond, een materiaal- en kleuren voorstel én een meubelvoorstel, zodat jouw droomruimte gecreëerd kan worden. 

Pakket Aarde

Je wilt een nieuwe stijl en indeling, maar wel je huidige meubels behouden? Of ben je verhuisd en weet je niet welke sfeer je wilt creëren in je woning of bedrijfspand en hoe je dit het beste kan aanpakken? Of is je badkamer of keuken toe aan een metamorfose? Dan is dit het pakket voor jou! 

Bij het kiezen van dit pakket ontvang je een kleuradvies, tips & oplossingen, een moodboard en een indelingsplattegrond waarmee je goed uit de voeten kunt om jouw gewenste sfeer te creëren in je omgeving. 

Pakket Water

3D kleuradvies houdt in dat we middels jou wensen een kleuradvies maken in een 3D programma. Op deze manier zul je een goed beeld krijgt wat de kleur en/of behang met jou en de ruimte doet.
Zie jij door alle kleurstalen en behangsoorten het bos niet meer omdat er zoveel mogelijk is? Heb je een favoriete kleur/behang maar je weet niet hoe en waar je die het beste kunt toepassen? Of waar je moet stoppen? Dan is dit pakket iets voor jou!

Ook voor raambekleding en styling is dit pakket geschikt. Aan de hand van jou wensen gaan wij opzoek naar de perfecte oplossing, zodat de ruimte weer helemaal aansluit bij jou als persoon, de ruimte en de omgeving.