Skip to content Skip to footer

Om het overzichtelijk te maken hebben we verschillende interieurpakketten voor je samengesteld. Deze kun je uitbreiden met onze dienst ‘’Inkoop service’’ of met ‘’Pakket Leven’’ voor exterieurdesign. 

i

PAKKET - WATER

3D Kleuradvies

€302,50

Incl. BTW
prijzen per ruimte

i

PAKKET - AARDE

Kleuradvies en/of tips en oplossingen

Moodboard

Indelingsplattegrond 2D

€605

Incl. BTW
prijzen per ruimte

i

PAKKET - LUCHT

Kleuradvies en/of tips en oplossingen

Moodboard

Indelingsplattegrond 2D, 2 opties

Materiaal- en kleurvoorstel

Meubelvoorstel

€1089

Incl. BTW
prijzen per ruimte

i

PAKKET - VUUR

Kleuradvies en/of tips en oplossingen

Moodboard

Indelingsplattegrond 2D, 2 opties

Materiaal- en kleurvoorstel

Meubelvoorstel

Accessoire voorstel

3D visualisaties, 3 stuks

€1595

Incl. BTW
prijzen per ruimte

i

PAKKET - LICHT

Kleuradvies en/of tips en oplossingen

Moodboard

Indelingsplattegrond 2D, 2 opties

Materiaal- en kleurvoorstel

Meubelvoorstel

Accessoire voorstel

Raambekledingsvoorstel

3D visualisaties, 3 stuks

Lichtplan

€1945

Incl. BTW
prijzen per ruimte

i

PAKKET - LEVEN

Terras indeling

Vormentaal binnen > buiten

Esthetisch beeld pand

€245

Incl. BTW
prijzen per ruimte

CADEAUBON

Wie ga jij blij maken met een cadeaubon? Nadat je op ‘Ja, dit wil ik!’ hebt geklikt kun je het gewenste bedrag vermelden in het formulier.

*Voor meerwerk bij particulieren voor bijvoorbeeld een maatwerkkast vragen wij een meerprijs van €75,60 per uur incl. BTW. Buiten een straal van 25km vanaf de Burgemeester van Nispenstraat in Doetinchem, rekenen wij een km vergoeding van €0,24. Voor bedrijven gelden andere tarieven, neem contact met mij op.

WAT ANDEREN VAN ONS VINDEN?

Onze woonkamer en eethoek wilden we graag aangepast hebben naar een moderne en eigentijdse uitstraling. Hiervoor hebben we Froukje om advies gevraagd. Zij heeft dit heel enthousiast opgepakt en voor ons een complete metamorfose uitgedacht. Ze heeft met ons afgestemd wat onze smaak m.b.t. kleur en stijl is. Na het een en ander vergeleken te hebben, had ze een prachtig plan neergelegd. Heel mooi en duidelijk in o.a. een video met 3D voorstelling. Daarin konden we heel goed zien hoe het zou worden. We hebben het plan uitgevoerd en we zijn zeer blij met het resultaat. Dit hadden we nooit zelf zo bedacht en gedaan.
We hebben ervaren dat Froukje goed luistert naar je wensen en daarmee maakt ze een helder en duidelijk plan. We kunnen zeker aanbevelen om haar te vragen voor advies en ontwerp van je interieur.

Saskia & Richard

Doetinchem

Omdat ik krap in mijn tijd zat en al in geen jaren meer bezig geweest ben met interieur wilde ik iemand in de armen nemen die een plan kon maken en rekening houdt met mijn voorkeuren. Froukje heeft me daar enorm mee geholpen en ik ben heel blij met de uitkomst! Ook het proces van afstemmen ging soepel. Ik geniet nog steeds elke dag van een ruimte die van en voor mij is en waar ik mij thuis voel. Ik raad Froukje aan omdat zij vindingrijk is. Een groot of klein huis maakt niet uit. Haar creativiteit kan elke ruimte laten stralen.

Marga

Heemskerk

Froukje heeft voor ons een ontwerpplan voor onze woonkamer gemaakt. Hierbij heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en wat wij belangrijk vonden in ons nieuwe interieur. Uiteindelijk is ze met een verrassend plan gekomen. Daarbij heeft ze rekening gehouden met budget, een lichtplan, voorstellen gedaan voor meubels die geïntegreerd konden worden. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking met Froukje.

Lisanne & Niek

Nijmegen-Lent

Froukje heeft voor ons een nieuw verbouwings- en interieur plan gemaakt. Alles uitgewerkt en op kleur in 3D naar ons toe gestuurd. De kleur van de keuken /wanden /licht plan en de meubels geheel hierin verwerkt. De aannemer was hier ook zeer tevreden over, zo wist hij ook precies hoe het moest worden. Wij zijn erg blij met het behaalde resultaat.

Wilma & Paul

Maarssen

Froukje heeft voor mij een interieurplan gemaakt voor de woon- en slaapkamer. Ze heeft mijn wensen enorm goed omgezet maar een geweldig idee dat ik zelf nooit zo bedacht zou hebben. Daarnaast is ze prettig in de omgang, heeft ze oog voor detail en houdt rekening met het budget dat er is voor de nieuwe meubels. Ik raad Froukje zeker aan als je toe bent aan nieuwe ideeën voor je interieur!

Anne

Doetinchem

Wij hebben Froukje ingeschakeld voor kleuradvies voor de muren van onze woonkamer na het plaatsen van de nieuwe open haard. Froukje kwam bij ons, ging rustig zitten om de ruimte in zich op te nemen. Ze heeft ons geadviseerd een kleur te gebruiken die goed uitkomt met onze bestaande meubels en gordijnen. Het resultaat is hartstikke mooi geworden. Wij zijn er erg blij mee.

Frank en Astrid

Zelhem
Plan een gesprek met Froukje in om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken

Vrijblijvend!

Pakket Leven

Ben je op zoek naar rust en balans tussen je interieur en exterieur? En wil je de vormentaal die binnen is gebruikt doorgetrokken hebben naar buiten zodat het één geheel is? Of past de buitenkant van je woning of bedrijfspand niet meer in de huidige tijd omdat deze sterk verouderd of niet je smaak is?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het esthetisch beeld van het pand, de beleving tussen binnen/buiten en je terras in balans zijn, zodat daarmee rust en beleving wordt uitgestraald.

Pakket Licht

Heb jij een donkere hoek in je woon-/werkruimte en weet je niet welke verlichting je daar wilt en wat je er mee moet? Of ga je verbouwen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of kan je er niet veel tijd aan besteden maar je wilt wel graag dat jullie persoonlijke sfeer en stijl erin terugkomen? Dan is dit pakket iets voor jou!

Je ontvangt een uitgebreid plan waarin alles is opgenomen: 2 opties van indelingsplattegronden, materiaal- & kleurvoorstel, meubel- & accessoire voorstel, raambekledingsvoorstel, een lichtplan en drie 3D visualisaties waardoor je een goed beeld krijgt van het gehele plan.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Vuur

Je wilt een open keuken en je bent benieuwd hoe dat uit gaat vallen in de ruimte en wat er allemaal mogelijk is? Of ga je verbouwen/renoveren en wil je het liefst dat alles in je interieur nieuw en samenhangend is?

Met de 3D visualisaties die we in dit pakket aanbieden zie je gelijk hoe je wensen en ideeën tot leven komen in je interieur! Daarnaast ontvang je een presentatie met daarin een moodboard, 2 opties met van indelingsplattegronden, kleur- & materiaalvoorstel én een meubel- & accessoire voorstel.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Lucht

Je huidige meubels zijn toe aan vervanging, maar welke indeling, kleuren en stoffen kies je zodat het interieur samenhangend is? Of wil je je badkamer vervangen maar weet je niet welke indeling het handigste is en welke materialen je moet kiezen voor een ultieme luxe, tropische of Scandinavische beleving in je eigen badkamer?

Kies dan voor dit pakket. Aan de hand van jouw wensen kan ik een uniek plan voor je maken die helemaal past bij jou als persoon. Je ontvangt tips & oplossingen, een moodboard, 2 opties voor een indelingsplattegrond, een materiaal- en kleuren voorstel én een meubelvoorstel, zodat jouw droomruimte gecreëerd kan worden. 

Pakket Aarde

Je wilt een nieuwe stijl en indeling, maar wel je huidige meubels behouden? Of ben je verhuisd en weet je niet welke sfeer je wilt creëren in je woning of bedrijfspand en hoe je dit het beste kan aanpakken? Of is je badkamer of keuken toe aan een metamorfose? Dan is dit het pakket voor jou! 

Bij het kiezen van dit pakket ontvang je een kleuradvies, tips & oplossingen, een moodboard en een indelingsplattegrond waarmee je goed uit de voeten kunt om jouw gewenste sfeer te creëren in je omgeving. 

Pakket Water

3D kleuradvies houdt in dat we middels jou wensen een kleuradvies maken in een 3D programma. Op deze manier zul je een goed beeld krijgt wat de kleur en/of behang met jou en de ruimte doet.
Zie jij door alle kleurstalen en behangsoorten het bos niet meer omdat er zoveel mogelijk is? Heb je een favoriete kleur/behang maar je weet niet hoe en waar je die het beste kunt toepassen? Of waar je moet stoppen? Dan is dit pakket iets voor jou!

Ook voor raambekleding en styling is dit pakket geschikt. Aan de hand van jou wensen gaan wij opzoek naar de perfecte oplossing, zodat de ruimte weer helemaal aansluit bij jou als persoon, de ruimte en de omgeving.