Skip to content Skip to footer

In & Next interieurontwerp kan jou ontzorgen

In & Next interieurontwerp kan jou ontzorgen door een leef- en werkruimte te ontwerpen én te creëren die precies bij je past, waar je blij van wordt en die zorgt voor ontspanning. 

Wij maken unieke ontwerpen waarbij rust, beleving en natuurlijke materialen de uitgangspunten zijn.  

In & Next staat voor interieur en exterieur. 

Wij ontwerpen voor woningen, kantoren, horeca en scholen. Maar ook voor buitenruimten kun je bij ons terecht. Onder buitenruimte wordt verstaan: de terrasindeling, de vormgeving van binnen naar buiten en het esthetisch beeld van het pand. Door binnen en buiten bij elkaar te betrekken creëer je rust en zijn de ruimten in balans.

In & Next werkt oplossingsgericht, heeft veel inlevingsvermogen en bied je een luisterend oor zodat we alle wensen goed in ons op kunnen nemen om jouw droomruimte te creëren. 

HOE HET OOIT BEGON...

Hi, ik ben Froukje Smees! De oprichtster van In & Next. In 2017 ben ik afgestudeerd van mijn 4-jarige Bacheloropleiding Interior Design & Styling op het Saxion in Deventer. Daarna ben ik werkzaam geweest als interieurontwerper bij Studio Jan des Bouvrie en als interieur adviseur bij een projectinrichter in Aalten, én bij een jacht interieurbouwer als tekenaar in Winterswijk.

Voor mij is iedere opdracht een uitdaging. Ik wil overal het beste eruit halen wat erin zit waardoor ik in de beginfase veel schetsen maak. Dit heb ik overigens altijd al leuk gevonden. Tekenen en nieuwe dingen bedenken. Niet alleen voor interieurs maar ook voor tuinen. Hier was ik dan ook altijd al mee bezig.

Sinds 6 jaar woon ik samen met mijn vriend in Aalten. Twee jaar geleden is onze dochter Nikki geboren waar we helemaal verliefd op zijn geworden.

Ik ben opgegroeid in Doetinchem en heb door de jaren heen voor mijn studie en stages in verschillende plaatsen gewoond. Erg leuk, want ik hou heel erg van reizen!

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd het liefst buiten, dan wandel ik, fiets ik of werk ik in de tuin. Hier vind ik ook inspiratie voor de ontwerpen die ik maak.

“DE SAMENWERKING MET IN & NEXT VERLIEP VAN BEGIN TOT EIND SUPER GOED, EN WE ZIJN MEGA BLIJ MET HET EINDRESULTAAT”

Plan een gesprek met Froukje in om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken

Vrijblijvend!

Pakket Leven

Ben je op zoek naar rust en balans tussen je interieur en exterieur? En wil je de vormentaal die binnen is gebruikt doorgetrokken hebben naar buiten zodat het één geheel is? Of past de buitenkant van je woning of bedrijfspand niet meer in de huidige tijd omdat deze sterk verouderd of niet je smaak is?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het esthetisch beeld van het pand, de beleving tussen binnen/buiten en je terras in balans zijn, zodat daarmee rust en beleving wordt uitgestraald.

Pakket Licht

Heb jij een donkere hoek in je woon-/werkruimte en weet je niet welke verlichting je daar wilt en wat je er mee moet? Of ga je verbouwen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of kan je er niet veel tijd aan besteden maar je wilt wel graag dat jullie persoonlijke sfeer en stijl erin terugkomen? Dan is dit pakket iets voor jou!

Je ontvangt een uitgebreid plan waarin alles is opgenomen: 2 opties van indelingsplattegronden, materiaal- & kleurvoorstel, meubel- & accessoire voorstel, raambekledingsvoorstel, een lichtplan en drie 3D visualisaties waardoor je een goed beeld krijgt van het gehele plan.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Vuur

Je wilt een open keuken en je bent benieuwd hoe dat uit gaat vallen in de ruimte en wat er allemaal mogelijk is? Of ga je verbouwen/renoveren en wil je het liefst dat alles in je interieur nieuw en samenhangend is?

Met de 3D visualisaties die we in dit pakket aanbieden zie je gelijk hoe je wensen en ideeën tot leven komen in je interieur! Daarnaast ontvang je een presentatie met daarin een moodboard, 2 opties met van indelingsplattegronden, kleur- & materiaalvoorstel én een meubel- & accessoire voorstel.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Lucht

Je huidige meubels zijn toe aan vervanging, maar welke indeling, kleuren en stoffen kies je zodat het interieur samenhangend is? Of wil je je badkamer vervangen maar weet je niet welke indeling het handigste is en welke materialen je moet kiezen voor een ultieme luxe, tropische of Scandinavische beleving in je eigen badkamer?

Kies dan voor dit pakket. Aan de hand van jouw wensen kan ik een uniek plan voor je maken die helemaal past bij jou als persoon. Je ontvangt tips & oplossingen, een moodboard, 2 opties voor een indelingsplattegrond, een materiaal- en kleuren voorstel én een meubelvoorstel, zodat jouw droomruimte gecreëerd kan worden. 

Pakket Aarde

Je wilt een nieuwe stijl en indeling, maar wel je huidige meubels behouden? Of ben je verhuisd en weet je niet welke sfeer je wilt creëren in je woning of bedrijfspand en hoe je dit het beste kan aanpakken? Of is je badkamer of keuken toe aan een metamorfose? Dan is dit het pakket voor jou! 

Bij het kiezen van dit pakket ontvang je een kleuradvies, tips & oplossingen, een moodboard en een indelingsplattegrond waarmee je goed uit de voeten kunt om jouw gewenste sfeer te creëren in je omgeving. 

Pakket Water

Wil je iets veranderen in je leefruimte, omdat het voor je gevoel niet klopt? Of wil je graag een andere kleur of behang, maar zie je door de bomen het bos niet meer omdat er zo veel mogelijk is? Dan is dit pakket iets voor jou!

Ook voor tips en oplossingen bij opbergmogelijkheden, styling of raambekleding is dit pakket geschikt. Wij gaan samen opzoek naar de juiste kleuren, behang en oplossing, zodat het weer helemaal aansluit bij jou als persoon, wens en omgeving.