Skip to content Skip to footer

Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven hoe we te werk gaan, hebben we op deze pagina beschreven wat het stappenplan is om tot een interieurontwerp te komen dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Bij Pakket Water komen we bij je thuis en nemen we je wensen door. Wij werken een goed doordacht plan uit in 3D zodat je een goed beeld krijgt van het geheel en wat de kleur doet in je huidige interieur. Daarna maken we een afspraak zodat we jou het plan kunnen laten zien en kunnen toelichten.

Voor de andere pakketten geldt het volgende:

01 - VRIJBLIJVEND GESPREK

Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we kennis en bespreken we jouw wensen. Tijdens het kennismakingsgesprek neem je zelf foto’s, plattegronden en maten mee van de ruimte(n) waar het om gaat. Deze mogen ook op voorhand gemaild worden. Zodat we ons vast kunnen verdiepen in de ruimte(n).

Tijdens het gesprek bespreken we je wensen, ideeën, welke stijl je wilt en welk pakket er bij je past. Zakelijke klanten ontvangen een offerte.

Als we op locatie zijn, maak ik zelf foto’s. Mocht je geen plattegrond van je huis hebben, neem ik de maten op van de ruimte.

02 - OPDRACHTBEVESTIGING

Na onze kennismaking ontvang je een korte samenvatting over wat we besproken hebben en welk pakket er is gekozen. Wanneer de handtekening is gezet, gaan wij aan de slag!

03 - MOODBOARD

Aan de hand van de gegeven informatie, wensen en stijl ontwerpen wij een moodboard. Deze gaan we bespreken, zodat de stijl en vormentaal overeenkomt met jouw wensen.

04 - SCHETSONTWERP

Als het moodboard past bij jouw wensen en verwachtingen, dan gaan wij aan de slag met de indeling. Deze wordt bepaald aan de hand van het PvE en de gewenste stijl. Wij brainstormen over ideeën en werken ze uit in schetsen. Tussentijds bespreken we deze ideen en hebben we contact om te kijken of we op de goede weg zijn.

05 - VOORLOPIG ONTWERP

In deze stap wordt alles verder uitgewerkt. Plattegronden worden gedigitaliseerd. Het ontwerp wordt verder uitgewerkt met eventueel kleuren, materialen, meubels, accessoires, raambekleding, lichtplan. Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen.

06 - DEFINITIEF ONTWERP & PRESENTATIE

Nadat het plan digitaal is uitgewerkt, eventueel met 3D-visualisaties ontvang je een presentatieboek. Wij zullen een presentatie geven om het ontwerp toe te lichten, alles uit te leggen en antwoord te geven op vragen, zodat jouw droomruimte gecreëerd kan worden.

07 - INKOOP SERVICE

Om je optimaal te ontzorgen van het hele interieurontwerp traject, bieden we je ook inkoop service aan. Wij vragen de offertes aan en kopen de meubels voor je in. Dit zal je veel rust geven en je kunt je eigen dingen blijven doen.

Er is veel mogelijk. Maak het bespreekbaar.

Plan een gesprek met Froukje in om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken

Vrijblijvend!

Pakket Leven

Ben je op zoek naar rust en balans tussen je interieur en exterieur? En wil je de vormentaal die binnen is gebruikt doorgetrokken hebben naar buiten zodat het één geheel is? Of past de buitenkant van je woning of bedrijfspand niet meer in de huidige tijd omdat deze sterk verouderd of niet je smaak is?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het esthetisch beeld van het pand, de beleving tussen binnen/buiten en je terras in balans zijn, zodat daarmee rust en beleving wordt uitgestraald.

Pakket Licht

Heb jij een donkere hoek in je woon-/werkruimte en weet je niet welke verlichting je daar wilt en wat je er mee moet? Of ga je verbouwen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of kan je er niet veel tijd aan besteden maar je wilt wel graag dat jullie persoonlijke sfeer en stijl erin terugkomen? Dan is dit pakket iets voor jou!

Je ontvangt een uitgebreid plan waarin alles is opgenomen: 2 opties van indelingsplattegronden, materiaal- & kleurvoorstel, meubel- & accessoire voorstel, raambekledingsvoorstel, een lichtplan en drie 3D visualisaties waardoor je een goed beeld krijgt van het gehele plan.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Vuur

Je wilt een open keuken en je bent benieuwd hoe dat uit gaat vallen in de ruimte en wat er allemaal mogelijk is? Of ga je verbouwen/renoveren en wil je het liefst dat alles in je interieur nieuw en samenhangend is?

Met de 3D visualisaties die we in dit pakket aanbieden zie je gelijk hoe je wensen en ideeën tot leven komen in je interieur! Daarnaast ontvang je een presentatie met daarin een moodboard, 2 opties met van indelingsplattegronden, kleur- & materiaalvoorstel én een meubel- & accessoire voorstel.

Kies ‘’Pakket Leven’’ erbij voor een uitbreiding naar de buitenruimte, zodat binnen en buiten in balans zijn en een geheel vormen.

Pakket Lucht

Je huidige meubels zijn toe aan vervanging, maar welke indeling, kleuren en stoffen kies je zodat het interieur samenhangend is? Of wil je je badkamer vervangen maar weet je niet welke indeling het handigste is en welke materialen je moet kiezen voor een ultieme luxe, tropische of Scandinavische beleving in je eigen badkamer?

Kies dan voor dit pakket. Aan de hand van jouw wensen kan ik een uniek plan voor je maken die helemaal past bij jou als persoon. Je ontvangt tips & oplossingen, een moodboard, 2 opties voor een indelingsplattegrond, een materiaal- en kleuren voorstel én een meubelvoorstel, zodat jouw droomruimte gecreëerd kan worden. 

Pakket Aarde

Je wilt een nieuwe stijl en indeling, maar wel je huidige meubels behouden? Of ben je verhuisd en weet je niet welke sfeer je wilt creëren in je woning of bedrijfspand en hoe je dit het beste kan aanpakken? Of is je badkamer of keuken toe aan een metamorfose? Dan is dit het pakket voor jou! 

Bij het kiezen van dit pakket ontvang je een kleuradvies, tips & oplossingen, een moodboard en een indelingsplattegrond waarmee je goed uit de voeten kunt om jouw gewenste sfeer te creëren in je omgeving. 

Pakket Water

Wil je iets veranderen in je leefruimte, omdat het voor je gevoel niet klopt? Of wil je graag een andere kleur of behang, maar zie je door de bomen het bos niet meer omdat er zo veel mogelijk is? Dan is dit pakket iets voor jou!

Ook voor tips en oplossingen bij opbergmogelijkheden, styling of raambekleding is dit pakket geschikt. Wij gaan samen opzoek naar de juiste kleuren, behang en oplossing, zodat het weer helemaal aansluit bij jou als persoon, wens en omgeving.